Dzem dobry. Z nudow postanowilem zajasc sie robieniem koszulek. Jezeli uznacie ze sa fajne to pojde gdzies gdzie mi to nadrukuja i bede je nosil Nie jestem wybitnym grafikiem wiec najpierw takie troche do dupy . Co myslicie? Nosilibyscie to?
Wysłany: 2009-11-17, 19:44
W pierwszym gradienty jak dla mnie odpadaja. Tzn, jak kto co lubi, ale mi sie nie podoba ich kolorystyka ;P W tym drugim czcionka cos mi nie pasuje ;] Troche jakby odstaje od tego symbolu ;] A pomysl fajny. Wgl nie wiem, czemu wczesniej nie pomyslalem, zeby sobie taka koszulke zamowic z wlasnym wzorem
Wysłany: 2009-11-17, 23:00
Ta pierwsza moim zdaniem pasuje najlepiej. Druga przebajerzona, za szeroka i generalnie nic nie widac, trzecia nie pasuje gruboscia i jest zbyt wyrazna w zestawieniu z symbolem ;]
pomysl dobry zeby zrobic na koszulce z celownikiem mi sie podoba tylko inna czcionka jeszcze dobry pomysl na zrobienie interesu tylko jednej koszulki sie nie oplaca
Tak tylko nawet jesli zrobie takich 50 to czy to sie sprzeda?
A moze w tym sklepie co drukuja bym im powiedzial 'robicie mi koszulke za darmo a ja w zamian daje wam prawa do mojego projektu'
Wysłany: 2009-11-18, 20:08
Ten celownik mi sie nie podoba bo jest taki jakby go poczatkujacy grafik robil ;d i jeszcze srako-waty kolor ;D Czcionke dalbym jakas grubsza ale nie za gruba i z delikatnymi wzorkami. Czy ja wiem watpie czy by to sie sprzedalo, kiedys tez mialem pomysl zeby zrobic brand hip-hopowy nawet wymyslilem nazwe zrobilem kilka projektow ale zrezygnowalem z tego bo trzeba miec komu to sprzedawac i gdzie drukowac. Kiedys do tego wroce i moze rozkrece biznes ;D A co do projektow postaraj sie !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum