Hej!
Nazywam się Adam, grafiką interesuje się już od dawien dawna, jest to moja pasja, dlatego myślę, że na pewno dobrze się tutaj zaaklimatyzuję Mam na swoim koncie wiele prac, z jednych jestem bardziej dumny z drugich mniej, ale ogólnie grafika to moja pasja i mam nadzieję, że na tym forum uda mi się jeszcze bardziej rozwinąć moje umiejętności. Pracuje głównie na Gimpie, to mój ulubiony program graficzny, największą jego zaletą jest dla mnie możliwość darmowego użytkowania
Już nie mogę się doczekać na wszystkie posty, które będzie mi dane tu napisać i mam nadzieję, że będę się przy tym całkiem dobrze bawił
Cześć Elgor! Ja też jestem nowa, mam całkiem podobne zainteresowania do Twoich i także preferuję program Gimp. Widzę, że dołączyliśmy w podobnym czasie to może uda nam się nawiązać kontakt )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum