Aloha
Swoja galerie pracek z kategorii "Inne" otwieram pierwszym w zyciu Space Artem... Duza rozdzielczosc, wiec zalecam powiekszenie obrazka. Moze sie dosc chwile ladowac Zeszlo mi na to okolo 2,5 godzinki, calosc wykonywana od zera.
Komentarze (jak zwykle) mile widziane
Dobra, w takim razie na odkopanie galerii - projekt stylu naszego forum ;P
Ewentualnie na nowy WEBD zrobie inny xD
PS. Banner jeszcze do zrobienia
PS2. Jak tak spojrzalem po chwili w otwartej przegladarce w to, to widze, ze sucks po calosci xD Ale na odswiezenie galerii niech juz bedzie, a co mi tam Za duzo tego bialego i samych gradientow... Takie strasznie sztuczne ;]
Dokladnie xD Tak jak mowie, dopiero jak sie zobaczy po chwili co sie zrobilo, wtedy mozna siebie troche lepiej skrytykowac Moze podejscie do WEBD'a bedzie lepsze
hmm... bialy plastykowy theme... jak na forum graficzne srednio, jak na ogolny them niezle Gorna belka ciekawa ale juz SB tak srednio mi sie widzi. Chyba przez czcionke. Swoja droga gdzie tam sie wpisuje wiadomosc?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum