Wysłany: 2009-03-18, 14:20
jacoSZEF, dzieki. Sztuka jak sztuka, ale moim zdaniem ta jest latwiejsza do wyrazania sie przez mlodziez i jezeli potrafi sie stworzyc spojnosc z "otoczeniem" mozna osiagnac wiele
Cytat:
2Fat2Fly : Chociaz abstract potrafi bardziej wyrazic twoje przeslanie niz oswietlony stock z postacia z anime ;d.
Wysłany: 2009-03-18, 17:44
No tak, na pewno mozna tym wyrazic wiele. I wlasnie wspolgranie z otoczeniem jest czyms dobrym i pozytywnym w niej Widac to idealnie na "gniazdku", pomysl prosty lecz genialny Spojrzalem na to i pomyslalem "dobre";)
Wysłany: 2009-03-18, 19:36
jacoSZEF, dzieki.
Jeszcze dodam, ze niestety w Polsce ale tez na niektorych miejscach na swiecie, szablon to graffiti. A graffiti to przeklenstwa na murach itp.
Cytat:
2Fat2Fly : Chociaz abstract potrafi bardziej wyrazic twoje przeslanie niz oswietlony stock z postacia z anime ;d.
Wysłany: 2009-03-19, 10:26
Eleganckie. To gniazdko jest ciekawe. Ja tez sie jaram graffiti ale nie szablonami tylko wrzutami. Matty a robisz Ty albo twoj brat Panele albo srebra Czy tylko szablony ?
Wysłany: 2009-03-20, 21:59
nie, taki mial byc efekt bo szablon konczyl sie "zbyt ostro" jezeli rozumiesz co mam na mysli. Nie potrzebnie dodalem biale zacieki, czarne wystarczyly - ale madry polak po szkodzie
wielkie dzieki.
Cytat:
wiem co mas zna mysli ja bym to zrobil inaczej. zamiast robic jakiekolwiek zacieki to nasprejowalbym ta wieze od samej krawedzi. wtedy moze by nie bylo widac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum