No, no... winyl to kolejna praca wymiatacz
Pytanie czy po takiej operacji ona jeszcze gra, czy spray na tyle pokryl winyl, ze jego wartosc muzyczna znikla?
Wizualnie wyglada bardzo, bardzo dobrze
Wydaje mi sie, ze juz nie gra. nie jestem w stanie sprawdzic bo nie mam gramofonu ale nalozylem gruba warstwe wiec raczej nie
Moze duzo czasu poswiecam, jak to sie lubi to sie da
Teraz dla szpanu: zostalem zaproszony na najwiekszy polski festiwal szablonu w polsce - Szablon Dzem. Odbedzie sie na poczatku czerwca w warszawie wiec zapraszam
Gratuluje zaproszenia Szkoda, ze winyl bez wartosci muzycznej bo moglby byc lakomym kaskiem
Nowe prace jak zwykle staranne i coz wiecej mozna o nich powiedziec...
OK, robie 2 tematyczne prace "Deszcz" i "Slonce". Zaczalem projektowac deszcz . Chce, zeby praca byla w takim stylu oczywiscie jak wytne napis bedzie inaczej wygladal ale chodzi mi glownie o dol. Zrobilem parasolke, ale nie wiem jak zrobic "kaluze". Wszelkie pomysly mile widziane
Lustro to swietna pracka Ma klimat jakby mialo w sobie zapisana jakas mroczna historie...
Dreszczyk
A winyl jokerowy to kolejna wspaniala praca, ktora szkoda, ze zyskujac wartosci artystyczne wizualne stracila wartosci artystyczne muzyczne...
ale miec cos takiego na scianie na przyklad obok kolekcji winyli... czad
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum