Kamieniczke... ja bym sie dlugo zastanawial zanim bym sie zdecydowal (w co watpie) tam mieszkac ;] codziennie wstajesz i przechodzisz przez brame z napism po niemiecku... feee... co do prac to niektore naprawde fajne
wiem ze Auschwitz ;] dlatego o tej bramie pisalem ;] a pisalem ze bym sie zastanowil bo niemcom tam zle nie bylo a kto powiedzial ze musze byc po tej mniej uprzywilejowanej stronie. nie no powinno tego wogole nie byc ale historii nie zmienisz ;/ ale zdjecie za to ladne ;]
a Sylwu$ to zrobila specjalnie zeby odemnie dostac 10... ona wie ze ja kocham wektorki prawie tak jak ja ;D polecialem...
kompozycja ladniutka no coz... wektorki sa good
"(..)niewinne dusze zginely(...)" jak dusze mogly zginac
a co do samego rysunku to fajnie wylada. tylko powiedz mi czy te pekniecia maja symbolizowac ziemie na ktorej zginely te dusze? bo jesli nie to ja bym to zrobil tak zeby wygladalo jak na papierze czy fotografi z tamtych czasow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum